ALTINÖZÜ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ RESMİ WEB SAYFASINA HOŞGELDİNİZ.

۩ KUR’AN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ ALTINÖZÜ’NDEN

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, Kur’an Kurslarına katılımı artırmak ve Kur’an-ı Kerimi güzel okumayı teşvik etmek amacıyla İl Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında okuyan kız öğrenciler arasında 2 (iki) katogoride “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” 08.05.2013 Çarşamba günü İlimiz Müftülüğü konferans salonunda yapıldı.

İl Müftü Vekilimiz Cafer EROL’un başkanlığında gerçekleşen yarışmada ;
17 yaş altı İl finalinde Müftülüğümüze bağlı Enek Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Emine KIRMIZIOĞLU İl birincisi olarak Şanlıurfa’da yapılacak olan bölge finaline katılmaya hak kazandı.

İlçe müftümüz Mustafa ATİLLA, Enek Köyü Kur’an Kursu öğreticisi Fatma ZÜMRE ile yarışmada İl Birincisi olan öğrencisi Emine KIRMIZIOĞLU’nu makamında kabul etti. İlçe müftümüz konuşmasında ‘‘Başarılarınızdan dolayı her ikinize de çok teşekkür ediyorum. Altınözü’müze bir ilk yaşattınız, aynı başarınızı bölge yarışmasında da göstereceğinize inanıyorum. Tekrar sizi kutluyorum.’’ İfadelerinde bulundu.

KUR’AN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ ALTINÖZÜ’NDEN       KUR’AN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ ALTINÖZÜ’NDEN

Y.Bulut | Son Güncelleme : 13 Mayıs 2013